Habo Ljung Camping erbjuder en egen härlig barnvänlig sandstrand och lång brygga för sköna bad och roliga lekar. På campingen finns också lekplats, fotbollsmål, minilivs, strandcafé och minigolf. Stora gräsytor inbjuder till lek och skoj, både för stora och små. Om du istället vill utforska omgivningarna finns det många möjligheter.

Sommarprogram

Under sommaren är det mycket liv och rörelse på Habo Ljung Camping. Om inte härliga grillkvällar, dans och liveuppträden faller dig i smaken så kanske återkommande barnaktiviteter eller surflektioner lockar mer? Spana in vårt sommarprogram och se vilken aktivitet du absolut inte vill missa.

 

Hamnliv och god mat i Lomma Strandstad

Endast ett stenkast bort ligger nybyggda Lomma Strandstad med strand- och båtliv, småbåtshamn, fiskehoddor, restauranger, affärer och härliga uteserveringar. Strandstaden ligger bara en tio minuters härlig strandpromenad bort från campingen.

Kite- och vindsurfing

Med sina vackra och långgrunda stränder är Lomma och Habo Ljung ett populärt tillhåll för kite- och vindsurfare. För den som inte bara nöjer sig med att titta på finns möjligheter att prova på dessa fartfyllda sporter. 

Vill du lära dig att kitesurfa? Kontakta Kitelife som är en certifierad kitesurfingskola på Habo Ljung camping. Se deras websida www.kitelife.se.

 

Salta bad på Bjärreds kallbadhus

Fyrahundra meter ut i havet ligger Bjärreds kallbadhus som lockar med bastu, bad och en hänförande utsikt över havet, Turning Torso, Köpenhamn och Öresundsbron. Det fräscha kallbadhuset innefattar också restaurang som är öppen både dag- och kvällstid. 
Läs mer 

Fiske för alla smaker

Gädda, abborre, ål, mört eller varför inte sikta in dig på öring. Omgivningarna bjuder på varierande fiske för alla smaker. Lugna dammar, rinnande vatten och spännande havsfiske står på menyn. Vad är du sugen på? 

 

Härlig natur inpå knuten

Är du ute efter strövområden så ligger Haboljung Fure ”vägg i vägg” med campingen. Här är natursköna stigar inte svåra att hitta. Varför inte koppla av vid en av de många grillplatserna? Friluftslivet i området är omfattande och Lomma erbjuder många naturområden. 
Läs mer 

Golfbanan endast en ”järnfemma” bort

Ett par hundra meter bort hittar vi Örestads golfklubb. Är du en inbiten golfare med golfhandsken och det gröna kortet i högsta hugg hittar du här en riktig skånsk och välskött golfbana med tre slingor på vardera 9 hål. Är du en glad amatör utan det åtråvärda gröna kortet så erbjuder golfklubben även en så kallad Pay and Play-bana. Restaurang finns i klubbhuset.
Läs mer 

Storstadsliv i Malmö, Lund, Köpenhamn

Till sjudande storstadsliv med shopping, uteliv, museer och utställningar är det inte långt. Med bil når du Malmö, Lund och Öresundsbron på 10-20 minuter. Bra bussförbindelser från Lomma Centrum. 
MalmöLund och Köpenhamn

Borgeby Slott

Besök Borgeby Slott och känn historiens vingslag. Slottet har sitt ursprung redan från 900-talet och rymmer mycket av Skånes historia. Väl värt ett besök.

 

När magen kurrar

Förutom Habo Ljung Campings eget utbud erbjuder Lomma bra restauranger inom gångavstånd. Kulinariska smakupplevelser, marina luncher, medelhavsmat, fiskspecialiteter eller varför inte prisade bakverk? Besök deras webbplatser och låt dig frestas.

thaiboden.se

lamareilomma.se

slaktaren.nu

vikinglomma.se

kajgatan34.se

SPENDERA DIN CAMPINGSEMESTER HOS OSS