Lomma Camping & Resort och coronavirus

Detta gäller hos oss i nuläget:

Vi öppnar enligt tidigare utannonserat datum till påsk, 9/4.
Camping är trots allt den semesterform som kanske är mest förskonad från smittspridningsrisken då man reser med eget fordon, bor i eget medhavt boende och vistas mycket ute i friska luften.

Självklart uppmanar vi våra gäster att inta största försiktighet och ett hygieniskt förhållningssätt vid sin vistelse hos oss.

Tvätta händerna noga, flera gånger om dagen och gärna i din husvagn/husbil innan och efter du besöker våra servicehus! Det centrala servicehuset samt Hcp-toa/duschen håller öppet som vanligt och saneras extra mycket under dessa virustider, men försök ändå att nyttja dessa faciliteter så lite som möjligt och använd det du själv kan erhålla i din husvagn/husbil.

Känner du eller dina anhöriga er det minsta krassliga så undvik att komma hit och/eller är du redan incheckad så undvik kontakt med andra tills du har möjlighet att avresa.

Nys och hosta i armvecket. Hälsa gärna och ofta på dina grannar, det gör dem bara glada i dessa tider, men gör det gärna på lite distans och utan handslag.

Avslutningsvis så ta hand om varandra! Tillsammans fixar vi det här!

Vi på Lomma Camping önskar er en härlig coronafri sommar hos oss!

Varmt välkomna!
Michael Reimer – Lomma Camping & Resort

Vi öppnar till påsk!

På Skärtorsdagen den 9/4 är det äntligen dags att slå upp portarna på Lomma camping & resort! Ännu en säsong står för dörren fylld av semester, familjeliv, bad, god mat och naturupplevelser. Vi hälsar alla gamla och nya gäster hjärtligt välkomna!

Dags att fira midsommar på Lomma camping igen!

Följande tider gäller under midsommarafton:

Ca 11.00
Dags att klä årets majstång!
Häng med på denna traditionella syssla! Ni får jättegärna ta med blommor!

Ca 13.30.
Vi hämtar upp alla barn på campingen med släpkärra och kör en tur runt anläggningen för att sedan anlända till stranden, där vi hjälps åt att lyfta majstången.

Ca 14.00.
Vi anordnar lite lekar för barnen och därefter blir det traditionell midsommardans runt majstången.

På kvällen kommer Jackpots och spelar för oss på dansbanan!

(Obs, under midsommarhelgen to – sö har vi något förhöjd dygnsavgift, +50 kr/dygn.)

Varmt välkomna!

STUGBY PÅ G!

Vi kan glädjande meddela alla som föredrar att semestra i stuga att vi som bäst håller på att planera vår nya stugby. Det kommer att bli 25 st självhushållstugor i modern stil och standard, samtliga utrustade med kök och dusch/toalett. Mer information kommer snart.

SURFS UP!

Sugen på att surfa? Varför inte prova på kitesurfing när du ändå campar på Sveriges bästa kite surfing beach?  Vi har inlett samarbete med Surfbussen, Sveriges ledande surfskola och erbjuder våra gäster att prova på denna spännande vattensport. För mer information och bokning av kurs vänligen kontakta Surfbussen direkt. Du hittar dem i strandcafeet eller på deras hemsida  http://www.surfbussen.nu