Sommarprogrammet för 2018 är under bearbetning. Tillsvidare kan ni få en liten försmak genom att kika på förra säsongens program.

 

Midsommarafton 24 juni

Vi hämtar blommor och blad till midsommarstång och dansbana samt klär midsommarstången. Alla, såväl gammal som ung är välkomna att hjälpa till med denna traditionsbundna och trevliga syssla. Sedan hämtas alla barn med lövad vagn och får åka till stranden där vi reser midsommarstången.

 

Därefter blir det lekar och dans kring midsommarstången. På kvällen blir det traditionell midsommardans till 5-mannabandet Candix som spelar smäktande och dansanta toner.

Fredag den 8 Juli

Premiär för Habo Ljungs Bingolotto med vår egen Bingoberra.

Vi spelar Bingo och har det trevligt tillsammans.

 

Lördag 16 Juli

Sandslottstävling! Kom och var med och skapa dina egna kreationer i sanden. Alla är välkomna, gamla som unga så länge barnasinnet finns kvar! En jury kommer att utse ”best in show”.

 

Fredag 22 juli

Dags igen för Habo Ljungs Bingolotto. Vi spelar Bingo och har det trevligt tillsammans.

Övrigt – juli

Under julimånad kommer det även att arrangeras en samlarbilsträff på Habo Ljung camping samt eventuellt ytterligare evenemang. Dock ej fastställt datum i skrivande stund.

(För mer information vänligen bevaka vår hemsida.)

 

Lördag 13 Augusti

Avslutningsfest/Kräftskiva. Dags att avrunda campingsäsongen 2015. Vi träffas vid dansbanan och umgås till medhavd mat, dryck och musik. I år blir det en kombinerad avslutningsfest och kräftskiva. Efteråt skall vi givetvis motionera i takt till musiken.

 

Väl mött på våra sommaraktiviteter där givetvis alla är välkomna både säsongs- och tillfälliga gäster!

SPENDERA DIN CAMPINGSEMESTER MED OSS!