För oss på Lomma camping & resort är trygghet och säkerhet alltid högsta prioritet för våra gäster och personal.

På Lomma Camping tar vi därför den rådande situationen med Covid-19 på största allvar och vi gör allt vi kan för att våra gäster ska känna sig säkra under vistelsen hos oss.

Lomma Camping & Resort följer och bevakar ständigt rekommendationerna från svenska myndigheter och experter vad beträffar Covid-19.

Den friska luften i naturen gör oss gott

På Lomma Camping & Resort finns många möjligheter till aktiviteter utomhus och den friska luften är sund för oss alla. Hos oss kan ni på ett naturligt sätt hålla trygga avstånd till varandra genom att mestadels vistas ute i det fria. Ledighet, frihet och trygghet är det vi vill ska prägla din upplevelse hos oss på Lomma Camping & Resort.

Att bo på Lomma Camping & Resort

Hos oss på Lomma Camping & Resort finner du mestadels stora campingtomter. Vare sig du kommer med husvagn, husbil eller tält så kommer du själv kunna kontrollera och hålla avstånd till din omgivning. Att visa extra hänsyn i dessa Corona-tider är något vi slår extra vakt om och uppmanar alla våra gäster. Goda grannar ska man vara rädda om.

Om ni väljer att tillbringa er vistelse här i någon av våra nya moderna självhushåll-stugor så kan det vara bra att känna till att vi på Lomma Camping & Resort lägger extra stor vikt vid att desinficera dessa grundligt både före och efter varje besök.

Grundliga och effektiva städrutiner på Lomma Camping

För att ni ska kunna känna er trygga och säkra så har vi infört extra städrutiner på hela anläggningen. Till exempel så desinficeras dörrhandtag, kranar, receptions-disk och liknande beslag/ytor i samtliga byggnader extra mycket i dessa tider.

Vi hjälper och tar hand om varandra. 

En underliggande tanke och fint mervärde med campinglivet är den sociala gemenskapen och grannsämjan som oftast infinner sig på en camping.

Men med den gemenskapen kommer också ett ansvar, speciellt i dessa tider. Därav är det viktigt att beakta följande omtänksamma agerande. Vi ska allesammans hålla avstånd för att förebygga smittspridning.

  • Om du har symptom ska du stanna hemma.
  • Tänk på att tvätta händerna ofta.
  • Hosta och nys i armvecket och undvik att röra vid ögon, näsa och mun.
  • Sprita händerna ofta, gärna före och efter besök i våra gemensamma lokaler.

Vad gäller för avbokningar på Lomma Camping?

De ordinarie avbokningsreglerna gäller, men skulle det komma nya rekommendationer från svenska myndigheter som påverkar den inbokade vistelsen så kommer vi att informera om detta.

Undvikk corona smitta på Lomma Camping