Detta gäller hos oss i nuläget:

Vi öppnar anläggningen i år den 15/4.
Camping är trots allt den semesterform som kanske är mest förskonad från smittspridningsrisken då man reser med eget fordon, bor i eget medhavt boende och vistas mycket ute i friska luften.

Självklart uppmanar vi våra gäster att inta största försiktighet och ett hygieniskt förhållningssätt vid sin vistelse hos oss.

Tvätta händerna noga, flera gånger om dagen och gärna i din husvagn/husbil innan och efter du besöker våra servicehus. Det centrala servicehuset samt Hcp-toa/duschen håller öppet som vanligt och saneras extra mycket under dessa virustider, men försök ändå att nyttja dessa faciliteter så lite som möjligt och använd det du själv kan erhålla i din husvagn/husbil. Max antal besökare per hus står vid ingången.

Känner du eller dina anhöriga er det minsta krassliga så undvik att komma hit och/eller är du redan incheckad så undvik kontakt med andra tills du har möjlighet att avresa.

Nys och hosta i armvecket. Hälsa gärna och ofta på dina grannar, det gör dem bara glada i dessa tider, men gör det gärna på lite distans och utan handslag.

Avslutningsvis så ta hand om varandra.

Tillsammans fixar vi det här.

Vi på Lomma Camping önskar er en härlig coronafri sommar hos oss!

Varmt välkomna!

Michael Reimer med personal – Lomma Camping & Resort